Hızlı Arama Yapın
Arşiv

Naim Süleymanoğlu’nun kayıp madalyası Twitter’da bulundu!

personadmin ankara access_time4 hafta önce

Merhum milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun madalyalarının kaybolması ile ilgili kızları suç duyusunda bulunarak madalyaların bulunmasını istemişti.  ...

Arşiv

Dominic Thiem, Roger Federer’e

personadminizmir access_time4 hafta önce

Londra’da düzenlenen ATP Finalleri Bjorn Borg Grubu’nda Avusturyalı Thiem, İsviçreli Federer’i 2-0 mağlup etti. Profesyonel Tenisç ...

Gündem

Tutya Yılmaz sporu bıraktı

personadministanbul access_time2 ay önce

Türk spor tarihine adını yazdırmış isimlerden biri olan cimnastikçi Tutya Yılmaz, 20 yaşında kariyerini sona erdirdiğini açıkladı. Türkkiye cimnastiği ...

Gizlilik ve Veri Politikası

Gizlilik ve Veri Politikası

Gizlilik, Çerez ve Veri Koruma Politikası

En Son Güncelleme Tarihi:16 Mart 2019

AllSports Magazin kuruluşları (toplu olarak “AllSports Magazin,” veya “biz,” “bizi,” “bizim”) kişisel veri korumaya ilişkin endişelerinize saygı duymakta ve sizinle olan ilişkimize değer vermektedir. Bu Gizlilik, Çerez ve Veri Koruma Politikası (“Politika”) sadece; gerek bilgisayar, mobil aygıt, teknoloji gerek başka aygıtlar (toplu olarak “Aygıt”) üzerinden erişilen AllSports Magazin web siteleri, web sayfaları, interaktif özellikler, uygulamalar, küçük grafik bileşenleri (widget), bloglar ve ilgili içeriklerinin yanı sıra Twitter, Facebook veya diğer sosyal ağ sitelerimiz ve ilgili içerikleri (toplu olarak “Siteler”) aracılığıyla toplanan kişisel veriler için geçerlidir.

Bu Politika, Siteler aracılığıyla topladığımız kişisel veri türlerini ve kişisel verilerin nasıl kullanılabileceğini ve/veya kiminle paylaşılabileceğini açıklamaktadır. Bu Politika ayrıca irtibat bilgilerinizi güncellemek, pazarlama iletişimleri ve faaliyetleriyle bağlantılı olarak topladığımız kişisel verilere erişmek ve bunların kullanımını kontrol etmek veya bu Sitelerdeki gizlilik uygulamalarımızla ilgili sorularınıza cevap bulmak için bize nasıl ulaşabileceğinizi de açıklamaktadır.

I. Çerezler

Birçok haber sitesi gibi Allsports Magazin’de, performansı arttırmak ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için Sitelerde “çerezler” ve benzeri araçlar kullanmaktadır.

Çerezler nedir?

Çerez, Aygıtınıza yerleştirilen küçük metin dosyasıdır. Çerezler web trafiğini analiz etmeye ve web uygulamalarının size birey olarak yanıt vermesine yardımcı olmaktadır. Web uygulaması tercihlerinizle ilgili bilgi toplayıp bu bilgileri hatırlayarak işlemlerini ihtiyaçlarınıza, beğendiğiniz veya beğenmediğiniz noktalara göre uyarlayabilmektedir. Bazı çerezler kişisel veriler içerebilir; örneğin oturum açarken “beni hatırla” seçeneğine tıklarsanız çerez kullanıcı adınızı kaydedebilir. Çoğu çerez kimliğinizin tespit edilmesini sağlayan kişisel veriler toplamamakta, bunun yerine kullanıcıların Sitelerimize nasıl geldiği, Sitelerimizi nasıl kullandığı veya kullanıcının genel konumu gibi daha genel bilgiler toplamaktadır.

Çerezleri ne için kullanırız?

Allsports Magazin güvenlik nedeniyle ve Siteleri daha önce ziyaret edip etmediğinizi söylemek, yeni ziyaretçiyseniz dil tercihlerinizi hatırlamak veya yeni ziyaretçi değilseniz sitede gezintiyi kolaylaştırmak ve Sitelerimizi ziyaret deneyiminizi kişiselleştirmek için Aygıtınıza çerez veya benzer dosyalar yükleyebilir. Çerezler tarayıcı türü, Sitelerimizde harcanan zaman ve ziyaret edilen sayfalar gibi teknik ve navigasyonel bilgileri toplamamızı sağlar. Ayrıca hangi reklamlarımızın veya tekliflerimizin size daha cazip gelebileceğini seçmemize ve Sitelerimizi ziyaret ederken bunları görüntülememize olanak tanır. Çerezler belirli bir Site’yi ziyaret ederken tercihlerinizi kaydederek çevrimiçi deneyiminizi iyileştirebilir. Genel anlamda çerezler hangi sayfaları faydalı bulacağınızı ve hangilerini bulmayacağınızı takip etmemizi sağlayarak size daha iyi bir Site sunmamızda yardımcı olmaktadır. Çerezler, Aygıtınıza ve sizin bizimle paylaşmak istediğiniz veriler dışındaki bilgilere hiçbir şekilde erişmemize izin vermez.

Ne tür çerezler kullanırız?

Genellikle Sitelerde kullanılan çerezler şu kategorilere ayrılabilir:

Oturum Çerezleri

  • Bu çerezler Sitede açtığınız her “oturumda” kullanılır ve Siteden çıktıktan veya çıkmanızdan çok kısa bir süre sonra bu çerezlerin süresi dolar: Aygıtınızda kalıcı olarak kaydedilmezler, kişisel veri içermezler ve kişisel verilerin internette aktarılma ihtiyacını azaltmaya yardım ederler. Bu çerezleri silebilir veya bunların kullanılmalarını engelleyebilirsiniz, ancak bunları yapmak, Sitelerin performansını düşürmekte ve kullanıcı deneyiminizi kısıtlamaktadır. Bu çerezler ayrıca Siteye erişim ve Siteden ayrılma zamanınızı kaydeden zaman damgaları kullanmaktadır.
  • Takip Çerezleri
    Bu çerezler Sitelerimizin sürekli ziyaretçilerini tanımamızı sağlamaktadır. Bir takip çerezi isimsiz, rastgele oluşturulmuş bir kimlik tanımlayıcıyı eşleştirerek Sitelerimizin kullanıcısının nereden geldiğini, ne tür arama motoru kullanabileceğini, hangi bağlantıya tıkladığını, hangi anahtar kelimeyi kullandığını ve Siteye eriştiğinde dünyanın neresinde olduğunun kaydını tutmaktadır. Bu verileri takip ederek Sitelerimizde iyileştirme yapabiliriz.
  • Kalıcı Çerezler
    Bu çerez türü sabit bir süre (bazen birkaç saat, bazen birkaç yıl veya daha fazla) Aygıtınıza kaydedilmekte ve tarayıcı kapandığında silinmemektedir. Kalıcı çerezler birden fazla oturumda kim olduğunuzu hatırlamamız gerektiğinde kullanılmaktadır. Örneğin bu çerez türü tercihlerinizi kaydetmek için kullanılabilir, bu sayede Site’yi tekrar ziyaret ettiğinizde hatırlanmaktadırlar.
  • Performans Çerezleri ve Analitik Çerezler
    Performans çerezleri Sitelerin nasıl kullanıldığını analiz etmek ve performanslarını izlemek için kullanılmakta ve bu sayede Siteleri kullanım deneyiminizi iyileştirmemizi sağlamaktadır. Bu çerezler Sitelerin içeriğini Site kullanıcılarının en ilginç bulduğu içerikleri yansıtacak şekilde uyarlamamıza ve Siteler ile ilgili teknik sorunların ne zaman meydana geldiğini tespit etmemize yardımcı olmaktadır. Bu verileri Sitelerin nasıl kullanıldığını, en yaygın sorunların ne olduğunu ve Siteleri nasıl iyileştirebileceğimizi analiz etmemize yardımcı olacak raporlar oluşturmak için de kullanabiliriz.

Çerezler engellenebilir mi?

Çerezleri kabul veya reddedebilirsiniz. Çoğu web tarayıcı çerezleri otomatik olarak kabul eder, ancak isterseniz tarayıcınızın ayarını çerezleri reddedecek şekilde değiştirebilirsiniz. Çerezleri kabul etmek istemezseniz çoğu tarayıcı şunları yapmanıza izin verir: (i) tarayıcınızın ayarlarını çerez aldığınızda bildirecek şekilde değiştirmek (böylece çerezleri kabul veya reddedebilirsiniz), (ii) mevcut çerezleri devre dışı bırakmak veya (iii) tarayıcınızı otomatik olarak çerezleri reddedecek şekilde ayarlamak. Ancak çerezleri devre dışı bırakmanız veya reddetmeniz halinde Allsports Magazin hesabınızı/hesaplarınızı tanıyamayacağımız ve ilişkilendiremeyeceğimiz için Sitelerimizdeki bazı özelliklerin ve hizmetlerin düzgün çalışmayacağını lütfen not ediniz. Ayrıca Sitelerimizi ziyaret ettiğinizde sunduğumuz teklifler sizinle ilgili veya ilgi alanlarınıza uygun olmayabilir.

Popüler Web Tarama Yazılımında Çerezleri engelleme veya izin verme talimatları

Internet Explorer 7 ve 8
Firefox
Google Chrome
Apple Safari
AboutCookies.org

II. Gizlilik & Veri Koruma Politikası
1. SİTELERİMİZDE TOPLANAN BİLGİLER
Bize Verdiğiniz Bilgiler

Sitelerin kendisinde aksi belirtilmedikçe, Siteleri kişisel verilerinizi kullanmadan da ziyaret edebilirsiniz. Ancak sizinle irtibata geçilmek ve Sitelerde kişisel olarak tanınmanızı (adınız, ev adresiniz, telefon numaranız, kredi kartı verileriniz veya e-posta adresiniz (“Kişisel Veriler”)) sağlamak için makul olarak kullanılabilecek kişisel verilerinizi vermenizin istenebileceği veya vermeyi seçebileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Örneğin Allsports Magazin, Sitelere kaydolduğunuzda, bilgi talep ettiğinizde, ürün satın aldığınızda, öz geçmişinizi gönderdiğinizde, yorum yaptığınızda veya promosyona, ankete veya Sitelerin başka bir özelliğine katıldığınızda veya bizimle başka şekilde iletişime veya etkileşime geçtiğinizde Kişisel Veri toplayabilir. Siteler ayrıca demografik veriler (cinsiyet, posta kodu, yaş vs.) gibi sizin hakkınızda veya tercihleriniz, ürün kullanımınız ve ilgi alanlarınız hakkında başka Kişisel Veriler vermenizi isteyebilir. Hakkınızda topladığımız demografik veya diğer verileri sizle ilgili Kişisel Veriler ile birleştirirsek bu verilere yürürlükteki yasalar uyarınca, önceki tercihlerinize göre ve yürürlükteki yasalar gerektirirse ve gerektirdiğinde kişisel veri muamelesi yapacağız. Kişisel Verilerinizin tarafımızca işlenmesini istemezseniz lütfen verilerinizi bize göndermeyin veya verilerinizin istediğiniz zaman silinmesini talep edin.

Otomatik Araçlar Tarafından Toplanan Veriler

Siteleri her ziyaret ettiğinizde veya Sitelerle her etkileşim kurduğunuzda Allsports Magazin Sitelere nasıl erişildiği ve Sitelerin nasıl kullanıldığı (“kullanım verileri”) hakkında otomatik veya pasif olarak bilgi toplayan çeşitli teknolojiler kullanabilir. Kullanım verileri arasında, kısmen, tarayıcı türü, işletim sistemi, ziyaret edilen sayfa, zaman, Siteleri ziyaret eden kullanıcı sayıcı ve daha önce görüntülenen sayfalar sayılabilir. Kullanım verileri, Sitelerde belirli bir sayfayı ziyaret eden kişi sayısı, sayfayı ziyaret süresi ve (eğer tıkladılarsa) “tıkladıkları” köprüler gibi Sitelerin kullanımı hakkında bize bilgi veren istatistiksel verilerdir. Bu kullanım verileri Siteleri ziyaretçilerimiz için güncel ve ilginç tutmamıza ve içerikleri ziyaretçilerin ilgi alanlarına uyarlamamıza yardımcı olmaktadır. Kullanım verileri genellikle kişisel olarak tanımlayıcı değildir, ancak Allsports Magazin bu verileri özel ve kimliği tanımlanabilir kişi olarak sizinle ilişkilendirirse bunlara Kişisel Veri muamelesi yapacaktır.

Kullanım verileri toplanırken Allsports Magazin ayrıca otomatik olarak IP adresinizi veya Aygıtınız için başka bir benzersiz kimlik tanımlayıcıyı (“Aygıt Kimlik Tanımlayıcı”) da toplayabilir. Aygıt Kimlik Tanımlayıcı bir web sitesine veya sunucularına eriştiğinizde Aygıtınıza otomatik olarak atanan bir numaradır ve bilgisayarlarımız Aygıtınızı bu Aygıt Kimlik Tanımlayıcı’ya göre tanır. Siteleri ziyaret ettiğinizde Aygıt Kimlik Tanımlayıcınızı görüntüleyebiliriz. Bu veriyi Aygıtınızın genel fiziksel konumunu tespit etmek ve dünyanın hangi bölgesinden ziyaretçilerin Siteleri ziyaret ettiğini anlamak için kullanırız. Ayrıca bu Kişisel Verileri Siteleri geliştirmek amacıyla da kullanabiliriz.

Sitelerde Aygıt Kimlik Tanımlayıcıları dâhil kullanım verilerini toplamak için kullanılan teknolojiler çerezler içerebilir.

2. TOPLANAN BİLGİLERİN KULLANIMI

AllSports Magazin Siteler üzerinden topladığımız kişisel veriler ve kullanım verilerini çeşitli iş amaçları için kullanmaktadır. Bu amaçlar örneğin; soru ve taleplerinize cevap vermeyi, sitelerin belirli alanları ve özelliklerine erişiminizi sağlamayı, kimlik bilgilerinizi doğrulamayı, hesabınız ve sitelerdeki faaliyetleriniz ve isteğinize bağlı olarak Allsports Magazin politikalarındaki değişiklikler hakkında sizinle iletişim kurmayı, içeriği, reklamları ve size sunduğumuz teklifleri özel gereksinimlere göre düzenlemeyi, size numune, ödül, ürün ve bilgiler göndermeyi, tarafınızdan satın alınmış veya Allsports Magazin’e satılmış ürün veya hizmetler için ödemeleri işlemeyi, siteleri iyileştirmeyi, yeni ürün ve hizmetler geliştirmeyi, uygulamalar ve işlemleri yönlendirmeyi ve de kişisel verilerinizi verdiğiniz anda veya aksi takdirde kendi rızanızla ifşa edilecek amaçları içermektedir.

3. PAYLAŞTIĞIMIZ BİLGİLER

Kişisel verilerinizi, bu politikada belirtilen haller dışında, izniniz olmadan üçüncü şahıslara vermeyeceğiz. Toplu kullanıcı istatistikleri, demografik veriler ve kullanım verileri gibi kişisel olmayan verileri üçüncü şahıslarla paylaşabiliriz. Kişisel verilerinizi bizim adımıza hizmet sunan üçüncü şahıslarla da paylaşabiliriz. Taleplerinizi gerçekleştirmek, Siteler aracılığıyla size çeşitli özellikler, hizmetler ve materyaller sunmak ve sorularınıza yanıt vermek için Kişisel Verilerinizi veya kullanım verilerinizi bizim adımıza (veya iş ortaklarımız adına) işlem yapan şu şirketler veya bireyler gibi üçüncü şahıslarla paylaşabiliriz: Sitelerimizi barındıran veya işleten; verileri analiz eden; müşteri hizmetleri sunan; ürün numuneleri gönderen veya ödemeleri yöneten; reklamcılar; sponsorlar veya promosyonlarımıza katılan veya yöneten veya pazarlama veya tanıtım yardımı sağlayan diğer üçüncü şahıslar. Kişisel verilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşırken, bu üçüncü şahısların size ait olan kişisel verileri tutarlı bir tavırla kullanmalarını ve korumalarını bu politikayla talep etmekteyiz.

Kişisel Verilerinizin Paylaşımını Kabul Etmeniz

Sitelerimizi ziyaret ederken bizden veya başka birinden bilgi ve/veya pazarlama teklifi almayı veya başka şekilde Kişisel Verilerinizi üçüncü bir şahısla paylaşma izni vermeyi tercih etme fırsatını size sunarız. Kişisel Verilerinizin paylaşılmasına izin verirseniz Kişisel Verileriniz üçüncü şahsa ifşa edilmekte ve ifşa ettiğiniz Kişisel Veriler söz konusu üçüncü tarafın gizlilik politikasına tabi olmaktadır.

İş Amaçlı Devirler

Kişisel Verileriniz esas olarak burada belirtilen iş amaçları ve işletimsel amaçlar doğrultusunda da tarafımızca kullanılabilir veya yan kuruluşlarımız, bağlı kuruluşlarımız ve Allsports Magazin kontrolünde bulunan şirketler ailesindeki diğer kuruluşlarla paylaşılabilir. Başka bir kuruluş şirketimizi veya varlıklarımızın tümünü veya bir kısmını devralırsa Sitelerin kullanıcılarıyla ilgili topladığımız Kişisel Veriler, kullanım verileri ve diğer bilgiler değerlendirme çalışması kapsamında söz konusu tarafa ifşa edilebilir ve devredilen varlıklardan biri olarak o tarafa devredilebilir. Bu tür bir satış veya devir gerçekleşirse devralan tarafın Kişisel Verileri ve kullanım verilerini bu Politika’ya uygun şekilde kullanmasını şart koşacağız.

Kişisel verilerinizi (çevrimiçi veya çevrimdışı toplanan) pazarlama amacıyla bağlı kuruluşlarımız arasında kullanmamamızı ve paylaşmamamızı talep edebilirsiniz. Lütfen bu Politika’nın “Bize Nasıl Ulaşacaksınız” bölümünde belirtildiği gibi bizimle temasa geçerek tercihinizi bize söyleyin.

4. ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARDAN TOPLADIĞIMIZ BİLGİLER

Allsports Magazin üçüncü şahıslardan Kişisel Verilerinizi veya kullanım verilerinizi alabilir. Örneğin başka bir web sitesini ziyaret ederken Allsports Magazin’in sizinle temasa geçmesini tercih ederseniz o web sitesi e-posta adresinizi ve diğer Kişisel Verilerinizi bize iletir, bu sayede talep ettiğiniz gibi sizinle temasa geçebiliriz. Ayrıca Facebook veya Twitter sayfalarımızdan birindeki üçüncü şahıs uygulama veya özelliğe veya Kişisel Veriler dâhil olmak üzere sizinle ilgili toplayıp paylaşmamıza (veya üçüncü şahsın toplayıp paylaşmasına) izin verdiğiniz bilgiler aracılığıyla üçüncü şahıs web sitesindeki benzer bir uygulama veya özelliğe katılmayı da seçebilirsiniz.

Size hizmet sunma kapasitemizi geliştirmek, içeriğimizi size uygun hale getirmek ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz ürün veya hizmetleri satın alma fırsatı sunmak için Siteler aracılığıyla topladığımız Kişisel Verileri üçüncü şahıslardan elde ettiğimiz diğer verilere de ilave edebiliriz. Bu üçüncü taraflardan aldığımız Kişisel Verileri, Siteler aracılığıyla topladığımız verilerle birleştirebiliriz. Bu gibi durumlarda aksini belirtmedikçe bu Politika aldığımız Kişisel Veriler için de geçerli olacaktır.

5 ERİŞİMİNİZ VE SEÇİMLERİNİZ

Siteler aracılığıyla toplanan Kişisel Verilerinizi doğrulamak, düzeltmek veya güncellemek isterseniz iletişim adresimizden veya e-posta adresinden bizimle temasa geçebilirsiniz Rutin kayıt tutma prosedürümüze göre Siteler aracılığıyla gönderdiğiniz Kişisel Verileri içeren bazı kayıtları silebiliriz. Bu tür Kişisel Verileri süresiz olarak saklamaya ilişkin hiçbir yükümlülüğümüz yoktur ve bu Kişisel Verilerin imhasından doğacak veya onunla ilgili her türlü sorumluluğu reddederiz.

6. REKLAM; TERCİH ETME ve İPTAL ETME

Allsports Magazin, reklamları diğer Sitelerde ve internette yayınlanan içeriğinde yayınlama teknolojisine lisans verir. Ayrıca Allsports Magazin reklamları yayınlamak için üçüncü şahıs ağ reklamcılarını ve Sitelerin kullanımı ve içeriğimizin görüntülenmesini değerlendirmesi ve bunlarla ilgili bilgi vermesi için üçüncü şahıs tedarikçileri kullanabilir. Kişisel Verileri bu tür üçüncü şahıslarla paylaşmayız, ancak reklam ağı sağlayıcılar, reklamcılar, sponsorlar ve/veya analitik hizmet sağlayıcıları Aygıtınızda kendi çerezleri, piksel etiketleri ve benzer teknolojileri ayarlayıp bunlara erişebilirler ve kullanım verileri dâhil olmak üzere sizinle ilgili verileri başka şekilde toplayabilir veya bunlara erişebilirler. Allsports Magazin adına pazarlama programları sunan üçüncü şahıslar çerez tercih etme ve iptal etme işlevini sunmaktan sorumludur. Tarafımız ve ağ reklamcılarımız yürürlükteki yasalarca gerekli görülürse ve gerekli görüldüğünde önceki tercih durumunuza göre Siteler ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretlere bağlı olarak ilgilenebileceğiniz ürünler ve hizmetlerin reklamlarını hedef alabilir.

7. DİĞER SİTELERE BAĞLANTILAR

Siteler bize ait olmayan veya bizim işletmediğiniz diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılar arasında ortak marka anlaşması uyarınca logomuzu/logolarımızı kullanabilen reklamcılar, sponsorlar ve ortakların bağlantıları yer alır. Bağlantı verilen web sitelerinin Allsports Magazin Sitelerinin parçası olmaması halinde bu web siteleri veya içerikleri, ürünleri, hizmetleri veya gizlilik politikalarını veya uygulamalarını kontrol etmeyiz, önermeyiz veya desteklemeyiz. Ayrıca bunlarla ilgili herhangi sorumluluğu da kabul etmeyiz. Bu diğer web siteleri Aygıtınıza kendi çerezlerini gönderebilir, bağımsız olarak veri toplayabilir veya kişisel veri isteyebilir ve kendi gizlilik politikalarına sahip olabilir veya olmayabilir. Ayrıca Sitelerimizden biri gibi görünen veya biri olduğunu iddia eden web sitelerinin (e-posta veya sosyal ağ sayfası aracılığıyla bağlantı verilenler dâhil) güvenilirliğini bağımsız olarak değerlendirmelisiniz.

8. KİŞİSEL VERİLERİ NASIL KORURUZ

ALLSPORTS MAGAZIN, kişisel verileri güvenli bir şekilde korumayı taahhüt eder. Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini ve erişilmesini engellemek ve kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik teknik ve idari tedbirleri çeşitli yöntemler ve güvenlik teknolojileri kullanarak gerçekleştirilmektedir.

ALLSPORTS MAGAZIN, elde ettiği kişisel verileri bu işbu Bilgilendirme ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklamayacaktır ve işleme amacı dışında kullanmayacaktır. ALLSPORTS MAGAZIN, işbu Bilgilendirme uyarınca dış kaynak hizmet sağlayıcılarla Kullanıcılar’a ait kişisel verilerin paylaşılması durumunda, söz konusu dış kaynak tedarikçilerinin de işbu madde altında yer alan taahhütlere riayet etmeleri için gerekli uyarı ve denetim faaliyetlerini icra edeceğini beyan eder.

Portal üzerinden başka uygulamalara link verilmesi halinde ALLSPORTS MAGAZIN, link verilen uygulamaların gizlilik politikaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Kullanıcı, işbu Bilgilendirmeye konu bilgilerinin tam, doğru ve güncel olduğunu, bu bilgilerde herhangi bir değişiklik olması halinde bunları derhal allsports magazin üyelik adresinden güncelleyeceğini taahhüt eder. Kullanıcı’nın güncel bilgileri sağlamamış olması halinde ALLSPORTS MAGAZIN herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

9. KİŞİSEL VERİLERİ İŞLEME VE DEVRETME İZNİ

Allsports Magazin’in dünyanın dört bir yanında bulunduğunu düşünürsek Kişisel Verileriniz ve kullanım verilerinizin işlenmesi verilerin uluslararası düzeyde devrini gerektirir. Avrupa Birliği, Kanada veya ABD dışında başka bir yerde bulunuyorsanız topladığımız Kişisel Veriler ve kullanım verilerinin ABD’ye devredilebileceğini ve orada işlenebileceğini lütfen dikkate alın. Siteleri kullanarak veya bize kişisel verilerinizi göndererek ABD veya diğer ülkelerdeki Allsports Magazin bağlı kuruluşlarına bu tür kişisel veriler ve kullanım verilerini, yürürlükteki kişisel veri koruma yasaların aksini şart koştuğu durumlar haricinde, toplama, işleme, güncelleme ve devretme izni vermektesiniz.

10. GİZLİLİK POLİTİKAMIZDAKİ GÜNCELLEMELER

Bu Politika ve Sitelerdeki diğer politikalar zaman zaman ve önceden size bildirilmeden güncellenebilir ve değişiklikler gözden geçirilen politika Sitelerde yayınlanır yayınlanmaz geçerli olur. Ancak yeni veya gözden geçirilmiş politika konusunda izin vermediğiniz sürece Kişisel Verilerinizi, bu verileri gönderdiğiniz sırada etkili olan politikaya uygun şekilde kullanmaya devam ederiz. Politikamızdaki önemli değişiklikleri size bildirmek için Sitelerde dikkatinizi çekecek bir bildirim yayınlayacağız ve en son ne zaman güncellendiğini Politika’nın üst kısmında belirteceğiz.